Välkommen till NGBK!

Svenska Brukshundsklubbens (SBK) medlemsantal ökar stadigt och uppgår nu till ca 58 000 medlemmar. SBK består av 255 lokalklubbar och är indelat i distrikt - NGBK tillhör Gotlandsdistriktet. Klubben bildades 1966 och idag har vi ca: 100 medlemmar.


Inom NGBK finns tävlingsekipage på olika nivåer i både lydnad & bruks. Bruksgrenarna är Sök, Spår, Rapport & Skydd. Bland våra medlemsekipage finns även utställnings- & brukschampions, godkända vallhundar, certifierade bevakningshundar inom hemvärnet och en av Gotlandspolisens tjänstehundar.


Du är välkommen att delta i alla klubbens aktiviteter - kurser, träningstävlingar m.m. Klubbstugan finns i Slite och där har vi "Öppet Hus" eller "Öppen träning" varje helgfri tisdagskväll mellan kl 19-21.


Medlemsförmåner:

Som medlem i NGBK får du SBKs tidning "Brukshunden" som utkommer med 6 nummer/år. Du är också försäkrad i samband med klubbens aktiviteter, samt under resan till och från.

BLI MEDLEM

Medlemsavgiften 2021

500 kr för fullbetalande medlem.

100 kr för familjemedlem och delbetalande.


För att bli medlem i NGBK, gå in på denna länk. www.brukshundklubben.se/bli-medlem


Avgiften för familjemedlem betalas direkt till NGBK. Glöm inte bort att ange namn och fullständigt personnummer + namn på den som är huvudmedlem.

Såhär hittar du till NGBK

Här kan du hitta länk med vägbeskringing till NGBKs klubbstuga i Google-Maps.  Vår klubbstuga ligger i norra delen av Slite.